Friday, August 17, 2007

Wolf is coming back

Some months my icon of blog was wolf on picture that I took somewhere form Internet. Only reason for such photo was my sympathy to this animal.


It is great picture, but my knowledge of blog-template design was too poor to reedit everything in order to get nice outlook, so I decided to change it with my photo of sunset. However I got comment that my wolf icon is missing and I will try to make some compromise. Original wolf icon is here, sunset will stay but next to it I will ad my Picture - partly edited of my dog - that has quite wolf-like-look on the shot.

Just to explain - I have about 8 year old Husky female and on the picture it was just sterilised - and she had to wear plastic collar not to open her wound on stomach, and I just accidentally get best shot when she was jawing.

And just gratis here are some pictures of my dog in action.









And some more photos of photos -those pics are made still on my classic camera and than with my digital camera - It sucks but I you dont have scanner it is kind of solution.







16 comments:

OLKI said...

Ooooooooooo pismo kolk lepega kuža imaš...

Anonymous said...

Hvala, ja tole je moja mrcinca - dokaz de z volkovi mislm precej resno .

Anonymous said...

Sibirski husky je zanimiva pasma-meni so všeč,ker so ohranili še nekaj prvinskosti.Jaz imam doma dva afghana.

Anonymous said...

jaz sem imel prej 2x po enga novofundlandca - ki jima nism bil dorasel - sedaj je doma ta mrcina s slike in NIKOLI vec nic drugega kot husky - iz domacega legla brez papirjev in v moji vzgoji - zlo lepo se obnese.

Anonymous said...

Glede na to, da sem jaz dolga leta pse tudi razstavljala in sem vedno iskala določene lastnosti pri psu-sem se vedno odločala za nakup pri vzreditelju.
Sedaj pa mi je pomembnejši značaj.

Anonymous said...

Nikoli se nisem ukvarjal profesionalno s psi - prej je bil pač bolj tako pri hiši, potem sem pa zatežil da bo nasleden husky - ker spominja na volka - edini razlog - no in iz male plavooke kepce sem uspel potem nekak nardit za silo ubogljivo zverco, ki ne sme biti prosto zunaj ker ne slisi na povelje "sem", "k nogi" ali karkoli podobnega, je pa dovolj pridna da lahko pri polni mizi mesa lezi en metr zraven in da mir - prejsni psi so ob piknikih morali biti zaprti ker so silili v hrano. Mi je pa vsec ker je nezahtevn pes - lahko je samo spuscen v parku, lahko hodi vec ur brez tezav, jEe tako tako, ne bevska po nepotrebnem. Tole je od treh psov ki so bli pri hisi najboljsa opcija. Je pa se vedno dovolj divja da si zna ujet ptiča al pa miš in da je sposobna stegnit če je kje samo najmanjša luknja al pa če je ograja manj kot 2 metra.

Maja Rokavec said...

Hej!

Prečudovita huskyca!
Iz kje pa prihaja? In iz kje si ti?

LP, Maja
(http://majchyka.blogspot.com/)

Anonymous said...

tale mrcina je doma nek bliz domzal, skotena pa na gorenjsem.

Anonymous said...

Aha. Pol pa nismo daleč narazen doma. :D

Počohaj jo. :)

Uros Pinteric said...

to pa ne vem kok delc :D v cigavem imenu :P ?

Anonymous said...

Ene 20km. :)

V imenu moje huskyce Žive. :D :D :D

Anonymous said...

jah pol bo treba pa kdaj kak sprehod organizirat. Zeta pozdravla nazaj ;))

Anonymous said...

Ali pa prideta 2/3.februarja v Rateče, kjer bodo potekale tekme vlečnih psov...

Tam bo polno polarčkov, še posebno huskyjev. :D

Anonymous said...

Tist sem pa bil 2 let nazaj - hvala za info - se bi splacal it pogledat - ker takrat sem naredil same neuporabne slike.

Anonymous said...

No fino. Kolikor vem nas bo tam zelooo veliko. :D

Za celo volčje krdelo. :D Super za fotografiranje, pasje norenje, mogoče celo tekmovanje. :D

Anonymous said...

hm jah pasje norenje pa fotkanje - tekmujeva pa z mojo samo v ležanju :D In ko je zima damo rep čez gobc in se zavijemo v najtoplejši kot pa se nam milo žvižga za poreklo severnjaškega psa :D