Saturday, August 11, 2007

Siol - Telekom - zakaj še vztrajam

Že cel teden se mi dogaja da Siolova povezava jebe. In to na celi črti. To da se na operaterja na liniji za pomoč uporabnikom čaka 10 min je popolnoma normalno. Dostop do operaterja zahteva veno več razmišljanja - dokler je bil siol v osnovni fazi je bilo enostavno , potem je bilo že potrebno pritiskati dodatne tipke odkar pa je ukinjena številka 116 za prijavo napak je pa še huje.

Napaka trenutno se ponavlja na njihovo strani, vsakodnevno jebe avtorizacijski mehanizem - grdo te vrže ven in potem te jebe na temo ERROR 691. In ker imam vsega dovolj kličem na center, da vidim vsaj v čem je fora. Danes popoldne sem naletel na dodatno zadevo - v centru za pomoč se je javila ženska - Dunja baje, v ozadju se je slišal še hrup dve drugih razgovorov (to se do sedaj ni dogajalo), in ko ji skozi hrup uspem razložiti kak problem imam pač standarden odgovor in vidna naveličanost za resno pojasnilo kaj se dogaja (ta napaka je namreč praksa vsaj zadnjih zaporednih treh dni).

V posmeh vsemu pa na siolovi spletni strani nikjer ni mogoče hitro najti poročila o napaki, edino kar piše je da je napaka uspešno odpravljena. Zakaj vztrajam - ker sem prelen da bi menjal ISP, v kolikor se pa tole sedaj ne uredi zelo po hitrem postopku bom pa prisiljen si vzeti nekaj dni časa in preklopiti na kakega bolj zanesljivega ponudnika, ter obvestiti vse kontakte (ki jih je precej) da moj siolov mail ni več v funkciji.

Za nameček naj pa na portalu in siolovih blogih na vsakem koraku gledam take in drugačne reklame - jebo jih požrešnost kapitalistična.

6 comments:

Anonymous said...

Ne rabis spreminjat naslova. Spremeni account v dialup brez mesecne narocnine. Ko odpres broadband pri derugem ispju, bos se vedno lahko normalno uporabljal siolov pop account, edino smtp bo od novega ponudnika. Jaz sem ze skoraj 2 leti pri T-2 in se vedno imam stari siolov email.

Anonymous said...

hvala za tale nasvet - ker mam res vecino redne poste pri njih - pac takat je bil siol najbolj tko izbira in potem sem ostal. Hvala

Anonymous said...

ja vem kako je...

Anonymous said...

@nacka - torej welcome to the club ;))

Anonymous said...

Nekateri imamo komaj do Siola dostop kaj šele do kakšnega druzga ponudnika. Blagor enim.

Anonymous said...

dol s siolom :P ucas je isto kot da si brez :))